• Home
 • Global Directory
 • Contact
 • Official S&P Youtube channel
 • Official S&P Flickr Photostream
 • Delen:
 • De toekomst van ventilatie uitvinden

  Toekomst

  Een van de sterke punten van de groep is het genereren van nieuwe projecten. Werken aan de toekomst! De recessie die in 2008 begon, heeft op geen enkele manier geleid tot reductie van innovatie, of vermindering van investeringen binnen Soler & Palau Ventilation Group. In tegendeel: het heeft onze honger naar innoveren en investeren verder aangewakker. Het bedrijf heeft de risico's van de recessie weten om te buigen naar kansen. Verder versterken van ons commitment aan klanten. Samenwerken bij het oplossen van vraagstukken, anticiperen op behoeftes en bovenal vasthouden aan hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.

  Groei

  We continueren onze groeistrategie. Zowel organisch alsook door gerichte acquisities. De bedrijven en mogelijkheden die we beoordelen, moeten synergie brengen in de groep in termen van geografische dekking, uitbreiding van het productenprogramma en uitbreiding van marktaandeel.

  Systeemleverancier

  De komende jaren zullen we de continuering zien van onze transformatie van een productleverancier naar een systeemleverancier. Onze klanten vragen ventilatieoplossingen die eenvoudig te installeren zijn. Eenvoudig te bedienen en te onderhouden. En die concurrerend geprijst zijn. Niet alleen kijkend naar de initiële investering, maar ook naar de life cycle cost.

  Globaal én lokaal

  Soler & Palau zal haar globale strategie gecombineerd met lokaal beleid voortzetten, om verdere gecontroleerde groei met ondersteuning van onze klanten en personeel mogelijk te maken. We zullen nieuwe technologieën adopteren vanuit het doel onze producten en diensten steeds verder te verbeteren voor onze klanten.

  We streven er naar steeds opnieuw efficiënte producten en systemen in de markt te introduceren. Producten en systemen die bijdragen aan energiebesparing met respect voor het milieu. Nu en in de toekomst.

  We willen door onze klanten en medewerkers worden gezien als een betrouwbare leider. Niet alleen vanwege onze producten, maar ook vanwege de menselijke en professionele waarden van iedereen die bij Soler & Palau werkt.