• Home
 • Global Directory
 • Contact
 • Official S&P Youtube channel
 • Official S&P Flickr Photostream
 • Delen:
 • Research & Development Centra

  Research & Development, een bron van concurrentievoordeel

  Soler & Palau Ventilation Group produceert een brede range producten, vaak als afgeleide van een gemeenschappelijk platform. Vervolgens worden de producten aangepast aan de specifieke behoeften van iedere lokale markt.  Om die reden zijn Research & Development (R&D) kantoren gevestigd in iedere regio, om producten te onderzoeken en ontwikkelen afgestemd op specifieke behoefte en / of wettelijk kader in iedere regio.

  Het internationale karakter van Soler & Palau Ventilation Group stelt ons in staat kennis en ervaring te delen binnen onze vier R&D centra. Alle R&D centra zijn uitgerust met moderne testlaboratoria, gecertificeerd door gerenommeerde internationale organisaties:


  Europa.................................. Spain (AMCA-ENAC-ILAC)

  Azië .................................... Singapore (AMCA)

  Noord Amerika ........................... United States (AMCA)

  Centraal America ........................ Mexico (AMCA)

  Latin America ........................... Brazil (AMCA)

  Hierdoor is research een belangrijke bron van concurrentievoordeel voor Soler & Palau. Ontwikkeling, ontdekking, streven naar perfectie, in het kort, innoveren is hetgeen ons onderscheid van de concurrentie en stelt ons in staat consumenten te bereiken.

  Bovendien wordt ons productenprogramma steeds aangepast aan de specifieke behoeften en kenmerken, rekening houdend met het wettelijk kader, in ieder specifiek land. Met vestigingen over de hele wereld zijn we in staat voor iedere regio een eigen R&D&i kantoor te bewerkstelligen.

  De overdracht van informatie en ervaring, verkregen door deze wereldwijde aanpak, verrijkt het werk van onze R&D&i afdelingen iedere dag. In deze centra werken meer dan 60 engineers en technici aan het ontwikkelen van producten met de best mogelijke functies denkbaar. Onze geavanceerde, exclusieve software is een doorslaggevende factor om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit bereiken die onze klanten van ons vragen, omdat het ons in staat stelt te simuleren hoe componenten zich zullen gedragen vanaf het begin van het ontwerpproces, waardoor tijd en moeite wordt bespaard.

  Kortom, we hebben altijd ingezet op R&D&i en zijn trots op de resultaten: 80 patenten, meer dan 20 industriële modellen en meer dan 120 utiliteitsmodellen.