• Home
 • Global Directory
 • Contact
 • Official S&P Youtube channel
 • Official S&P Flickr Photostream
 • Delen:
 • Duurzaamheid en Milieu

  Besparing en efficiency

  In de huidige tijd is het niet genoeg om alleen maar betrouwbare en hoogwaardige producten te fabriceren. Energiebesparing en productefficiency, allebei in termen van aerodynamica en akoestiek, zijn de pijlers voor het ontwikkelen van onze producten. We gebruiken dan ook de meest geavanceerde aerodynamische simulatie software en andere technologische productiviteitstools om onze ontwikkelingen te ondersteunen.

  EcoDesign: duurzaamheid

  De toewijding van alle Soler & Palau Ventilation Group bedrijven om productefficiency en energiebesparing na te streven, bracht ons ertoe 'EcoDesign' te adopteren. Deze ontwerpfilosofie vormt de basis van concepten zoals vraaggestuurd ventileren, en Intelligent Control System series, alsook producten ontwikkeld om warmte terug te winnen.

  Bovendien, als gevolg van deze filosofie, streven de engineers van Soler & Palau niet alleen naar efficiency, maar houden ook rekening met de recyclebaarheid aan het einde van hun levensduur van componenten, om zo de invloed op het milieu te verkleinen .

  Gebaseerd op de deze overtuiging kunnen we zeggen dat Soler & Palau Ventilation Group wil dat duurzaamheid en respect voor het milieu een sleutelrol in al onze processen spelen. Onze filosofie stelt ons in staat grote invloed te hebben op de erfenis die we achterlaten voor onze kinderen.

  Soler & Palau Ventilation Group is het enige bedrijf in de branche dat ISO-14001 is gecertificeerd voor Milieu Management: we filteren alle uitlaatgassen en recyclen alle vloeibare en vaste afvalstoffen die tijdens het productieproces vrijkomen voor later hergebruik.